Despre Robert Bucur

Sunt Robert Bucur, omul din spatele brandului ESTETIQ, cel care a dezvoltat un salon de beauty in Brasov unde doamnele, domnisoarele si domnii sa gaseasca servicii profesionale din gama beauty la cel mai inalt nivel de calitate si creativitate. Dupa un magazin online de produse profesionale pentru par, barba si make-up lansam una din cele mai complexe Platforme de Educatie Online din domeniul Beauty din Romania.

"Stim ca doar prin multa munca putem slefui aptitudinile noastre, dar prin informatia corecta putem face ca aceasta munca sa ne fie mai usoara"

M-am nascut in Brasov, am 35 de ani si o experienta vasta in domeniul Beauty. In ultimii 16 ani am calcat pragul tuturor academiilor beauty de top atat din Romania cat si din intreaga lume pentru o continua specializare si dezvoltare. Am lucrat cu majoritatea brandurilor de produse pentru par din lume, integrand filozofia fiecarui brand in parte in serviciile oferite. Am devenit Junior Trainer in Brandul Keune si am avansat pana la Senior Trainer dupa examenul pentru nivelul 4 ( cel mai inalt nivel recunoscut international ). Din dorinta de a oferi mai departe informatii valorose, am devenit coache in domeniul beauty.

In calitate de co-fondator al  Estetiq Beauty Academy by Robert Bucur, impreuna cu talentata mea sotie Roxana Bucur am dezvoltat o serie de cursuri si workshop-uri atat pe partea de coafor cat si pe partea de make-up si gene.

"Tot timpul am simtit ca pot mai mult, fiecare lucrare a mea trece prin filtrul meu propriu de greseli si de imbunatatire al rezultatului"

Te provoc sa  urmaresti  cursurile din cadrul platformei deoarece sunt  gandite si structurate inteligent si prezentate intr-un mod dinamic si atragator pentru ca tu sa intelegi cu usurinta tehnica sau informatia care iti este prezentata. Nicio intrebare nu ramane fara raspuns, aceste cursuri te vor ajuta sa fii un profesionist mai bun atat in hairstyling cat si in make-up.

"Vino alaturi de noi, permite-ne noua sa iti slefuim informatia si tehnica deja cunoscuta si permite-ti tie sa devii versiunea ta ceea mai buna"

Idea de a dezvolta o platforma de educatie a venit cu mult timp in urma , dar parea un vis extrem de greu si imposibil de realizat. Am visat tot timpul la a avea un loc, un HUB, o comunitate care sa impartaseasca experientele si informatiile dobandite pentru a aduce plus valoare colegilor de breasla.Sunt ferm convins ca cel mai important lucru pe care il lasam in urma noastra este ajutorul pe care il oferim celor din jurul nostru.

Platforma vine ca o nevoie de a centraliza cei mai importanti trainer ,coachi , si informatii din orice ramura care tine de domeniul de BEAUTY , fie ca vorbim de par, make-up, cosmetica, manichiura sau ca vorbim despre contabilitate, dezvoltare personala sau antreprenoriala .In timp ne dorim sa atragem cat mai multe persoane care au si doresc sa isi impartaseasca informatiile.

Daca esti pe punctul de a invata un lucru,o tehnica sau doar sa iti slefuiesti mai bine tehnica si informatia aici este locul ideal unde trebuie sa fii, iar daca te numeri printer traineri care educa si au informatie de impartasit la fel, aici este locul ideal unde poti face aste. Platforma va fi canalul principal de educatie ce nu tine de nici un Brand anume, este informatia de la oameni pentru oameni.

Acasă Cursuri online Workshop Masterclass online Interviuri Reviste Articole Abonamente Contact