Interviuri

Iți dorești să ai acces la cele mai noi, interesante, controversate și nespuse povești și informații?  Dacă răspunsul este afirmativ, pentru asta am creat pagina de INTERVIURI. Aici vei găsi informații financiare, contabile, istorisiri expuse în exclusivitate despre domeniul  BEAUTY, dar și informații despre corpul uman, alimentație , fitness, fotografii, videouri etc.

Pagina va prezenta interviuri cu oameni care vor aduce plus valoare informației pe care deja o deții cu privire la domeniul beauty cu toate categoriile sale. Aceasta este gratuită pentru toți deținătorii abonamentelor.

TRUE STORY Interviu cu Ciprian Ungureanu

 Interviul cu Ciprian Ungureanu este primul dintr-o serie, un demo de la care am plecat cu informațiile și cu întrebările pentru urmatoarele discuții. În această convorbire, Ciprian ne-a mărturisit pașii pe care i-a parcurs în acest domeniu, de la începuturi, până în prezent. Am povestit despre importanța unei echipe, despre fundamentul prin care el se raportează la viață și ne-a încântat și cu câteva sfaturi pentru fiecare dintre voi, cei care urmăriți acest interviu.

Alături de Ciprian am discutat despre situația favorabilă în care participanții la curs pot pleca adunând un bagaj mare de informații, despre găsirea motivației și care ar trebui să fie mentalitatea setată; am mai povestit despre diferența dintre educație și ‘trainerat’, așa cum îi spune Ciprian , cum te poți echivala cu restul colegilor din domeniu, plus multe alte informații interesante despre parcursul, atât al lui CIPRIAN UNGUREANU, cât și al meu, dar cel mai interesant lucru discutat este cum a reusit invitatul nostru să își formeze o echipă atât de închegată, încât unul dintre colegi urmează chiar să iasă la pensie din frizeria lui, poveste care mi se pare fabuloasă.

TRUE STORY Interviu cu Roxana Bucur

Următorul interviu mi-am dorit în mod special să îl relizez cu ajutorul ROXANEI BUCUR care, pe lângă asociat și partener în proiectele pe care le-am realizat până în prezent este și soția mea. Împreună cu Roxana am dezvoltat salonul, magazinul online și alături de ea am fondat ACADEMIA ESTETIQ, iar în acest interviu am vrut să evidențiem parcursul academiei, cum a luat naștere această idee, de ce am fondat-o și care a fost ideea din spate ce a dus la academia pe care o cunoaștem azi. Am povestit despre cum a organizat Roxana primul MASTERCLASS, care au fost rezultatele acestuia, ce a deprins în urma lui și cum ne-a ajutat această primă experiență, per total, la realizarea următoarelor proiecte.

Roxana ne oferă și câteva sfaturi valoroase pentru voi , însă pentru aflare lor și a altor informații foarte prețioase, vă invităm să vizionați interviul!”

TRUE STORY Interviu cu Corina Stoian

Interviul realizat alături de CORINA a scos la iveală informații mai puțin cunoscute și mai rar abordate despre lumea din spatele evenimentelor, cu precădere cele KEUNE, ea fiind mastermind-ul planificării lor, însă înainte de a ne dezvălui secretele din culise și pașii unei bune gestiunii a situațiilor, am discutat despre începuturile drumului Corinei în acest domeniu. Ea ne-a oferit informații concrete despre cum se  organizează un eveniment spectaculos, ce înseamnă planificarea și coordonarea din spatele unui show mare și exclusivist, precum fac cei de la KEUNE de ani de zile.

În continuare, am întrebat-o pe Corina care consideră ea că este direcția domeniului de BEAUTY și în ce măsură crede că tehnologia ne va ajuta pe viitor în domeniul nostru. Mai departe, Corina ne-a povestit, din perspectiva ei, care ar trebui să fie lucrurile pe care să le urmărim atunci când începem colaborarea cu un BRAND de produse și a relatat câteva întâmplări emoționante pe care le-a trait în urma  organizării evenimentelor pentru brandul KEUNE. Pentru descoperirea celor anterior menționate, vă invit să vizionați interviul integral.

TRUE STORY Interviu cu Bogdan Clipici

Următorul interviu mi-a atras atenția în mod special, întrucât a prezentat informații foarte bune și utile pentru mine, în calitate de manager. Tot aici aflăm și cine este Bogdan Clipici, cum a luat naștere Stailer, platforma folosită pentru programări online, cine este,de fapt,  Stailer și cum a fost luată decizia de a deveni un PARTENER, nu un simplu furnizor de servicii software, care este viitorul acestei aplicații extrem de eficiente și ce dorește să dezvolte în continuare,  pe termen scurt, dar și pe termen lung.

Faptul că Bogdan este o persoană pasionată și implicată și in domeniul financiar a condus la pregătirea câtorva întrebări și din acest spectru, încercând să aflăm sfaturile lui despre cum am putea gestiona corect o eventuală criză financiară sau cum putem face față inflației fără să fie afectat business-ul nostru prea tare.

 Dacă și tu îți dorești să aflii soluții de protecție financiară, te invit să vizionezi interviul și să ne spui ce părere ai  despre el!

TRUE STORY Interviu cu Vlad

Interviul cu Vlad a fost o reală bucurie. O parte din povestea lui o cunoșteam deja,  deoarece am început parcurgerea drumulul în acest domeniu fiind colegi la primul curs de coafor la care am participat, dar multe din relatările lui au reprezentat o noutate și pentru mine, reușind chiar să mă surprindă plăcut, auzind mărturiile experențelor dobândite de el pe parcursul acestei minunate călătorii spre a fi unul dintre cei mai buni. Am dezvăluit cine este Vlad, cum și-a început activitatea în acest domeniu, ce a făcut până în momentul în care și-a luat inima în dinți și a plecat, pe cont propriu,  în Anglia.

 Vlad ne-a împărtășit detalii despre experiența lui în Londra și cum a ajuns să își construiască MINDSET-ul pentru a evolua și  pentru a reuși să ajungă să fie pe aceleași scene cu cei de la MAZZELA&PALMER, poveste foarte interesantă de urmărit, deoarece reușita nu a apărut imediat, ci prin foarte multă muncă și dedicare, urmând ca după ani de devotement să fie, în sfârșit acceptat în cadrul echipei. Spre final am povestit despre cum a luat apoi parte la fondarea brandului SENZI EDUCATION, în parteneriat cu Giam Marco cu care a plecat de la MAZELLA&PALMER și cum a ajuns la decizia de a reveni în România și să aducă întregii comunități de stiliști din țara noastră plus valoare.

 Te invit să urmărești interviul și să ne povestești și tu experiența drumului tău în acest frumos domeniu!

TRUE STORY Interviu cu Filip, Fondatorul BARBERS MAGAZINE

Descriere: În acest interviu captivant și informativ, ne întâlnim cu Filip, unul dintre cei mai renumiți frizeri din România și fondatorul revistei de frizerie BARBERS MAGAZINE. Cu o reputație solidă în industria frizeriei și recunoscut de majoritatea profesioniștilor din domeniul frumuseții din țară, Filip este o personalitate fascinantă. În timpul interviului, descoperim povestea sa captivantă despre cum a început în această meserie, parcursul său ca om și ce l-a determinat să dezvolte revista BARBERS MAGAZINE.

Filip ne împărtășește cu generozitate experiențele sale, dezvăluind momentele-cheie care l-au inspirat să urmeze calea frizeriei și să-și construiască cariera în acest domeniu. Cu un talent incontestabil în coafură și un simț estetic dezvoltat, Filip nu numai că a devenit un frizer excepțional, dar și-a dorit să împărtășească cunoștințele și pasiunea sa cu alți entuziaști. Așadar, a început să țină cursuri în acest frumos domeniu, contribuind la formarea și dezvoltarea altor frizeri talentați.

 Revista sa a devenit rapid o sursă de inspirație și informații esențiale pentru frizerii din România, contribuind la creșterea nivelului de profesionalism și la dezvoltarea comunității frizerilor.

Pe parcursul interviului, Filip ne dezvăluie și planurile sale de viitor pentru a face domeniul de barbering din România cât mai cunoscut și apreciat. El își propune să scaleze revista și să consolideze poziția BARBERS MAGAZINE ca o sursă de excelență în industria frizeriei.

Te invit sa urmaresti interviul!

TRUE STORY Interviu cu Denisea Ilea

În acest interviu emoționant și inspirațional, ne întâlnim cu Denisa Ilea, o femeie curajoasă și înzestrată, care a fost si colega mea de drum la  începuturile în domeniul hairstyling-ului.

Denisa ne împărtășește poveștile și amintirile lor comune, despre primele clipe de învățare și încercările îndrăznețe de a cuceri arta frizeriei. Împreună, am învățat, am explorat și  ne-am dezvoltat ca frizeri, dar drumurile noastre au urmat trasee diferite.

Denisa ne dezvăluie cu sinceritate și curaj cum a ales să părăsească această frumoasă meserie după aproape 20 de ani și să se îndrepte spre latura psihologică a existenței umane. Ea împărtășește motivele profunde care au condus la această decizie .Prin experiența sa personală, Denisa ne oferă perspective valoroase asupra transformării și explorării de sine, într-o călătorie care merge dincolo de percepția profesională.

În timpul interviului, Denisa împărtășește cu generozitate sfaturi și înțelepciune acumulată de-a lungul anilor, oferind insights prețioase despre burnout, stres și cum să depășim limitele noastre ca ființe umane. Prin propriile experiențe și cunoștințe în domeniul psihologiei, Denisa ne arată modalități practice și tehnici de gestionare a stresului, de menținere a echilibrului emoțional și de cultivare a unui stil de viață sănătos.

Acest interviu cu Denisa Ilea este o călătorie captivantă prin trecut, prezent și viitor, ilustrând importanța creșterii personale și a explorării în dezvoltarea noastră umană.

Asa ca va invit sa urmariti video-ul!

Acasă Cursuri online Workshop Masterclass online Interviuri Reviste Articole Abonamente Contact